Γίνε εκπαιδευτής

ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ;
ΤΟ CASD ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Το CASD είναι ένα καινοτόμο σύστημα αυτοάμυνας και το πρώτο παγκοσμίως στο χώρο των πολεμικών τεχνών, το οποίο κατάφερε να διακριθεί  σε διαγωνισμό start up και συγκεκριμένα στον επιχειρηματικό διαγωνισμό ‘Athens Startup Awards’, που διοργάνωσε ο επίσημος αρμόδιος κρατικός φορέας του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας) και να κερδίσει μια θέση στη θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων (http://www.theathensincube.gr/). Αξιοσημείωτο είναι ότι ξεχώρισε ανάμεσα σε 88 διαφορετικές ιδέες από όλους τους κλάδους που αφορούσαν επιστήμες , βιομηχανία , τουρισμό , τεχνολογία και άλλα.

Είναι βασισμένο στη νομοθεσία και απόλυτα σχεδιασμένο στις ανάγκες της καθημερινότητας του εκάστοτε πολίτη. Βοηθά τους εκπαιδευόμενους να αντιλαμβάνονται άμεσα τον κίνδυνο και να αντιδρούν σε οποιαδήποτε δύσκολη συγκυρία, και αν βρεθούν. Εκτός αυτού, εστιάζει στην νοητική  προετοιμασία και τη βιωματική εκπαίδευση με παράλληλη ανάλυση των εννοιών ρίσκο, αξιολόγηση της απειλής και αποτελεσματικότητα της αντίδρασης. Στόχος, επομένως, είναι η ενημέρωση, η εκπαίδευση αλλά κυρίως η πρόληψη, η οποία αφορά όλους.

Το CASD  στα πλαίσια της διάδοσής του στην Ελλάδα και το εξωτερικό , στοχεύει στην προσέλκυση νέων εκπαιδευτών. Εάν πληροίς τις παρακάτω απαραίτητες προϋποθέσεις:

  1. καθαρό ποινικό μητρώο
  2. τριετής ενασχόληση με πολεμική τέχνη ή μαχητικό άθλημα
  3. εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (για τους άντρες)

και σε ενδιαφέρει να γίνεις μέλος της ομάδας του CASD μπορείς να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου στέλνοντάς μας ένα e-mail μ’ ένα συνοπτικό βιογραφικό.

Μενού