Τι είναι το CASD

To CASD αποτελεί το πρώτο σύστημα αυτοάμυνας το οποίο είναι απόλυτα συμβατό με τη σύγχρονη νομοθεσία και ταυτόχρονα απόλυτα ευέλικτο καθώς προσαρμόζεται τόσο στις ανάγκες κάθε πολίτη, όσο και στις ιδιαίτερες συνθήκες που επιβάλλει η κοινωνία μας.

Το CASD συμπληρώνει εξελίσσει και βελτιώνει τα υφιστάμενα συστήματα αυτοάμυνας και επικεντρώνεται στην πρόληψη, τη διαχείριση και την αποτελεσματικότητα ενώ ταυτόχρονα είναι εναρμονισμένο με το νομικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελληνικής νομοθεσίας.

Συνδυάζει τη φυσική με τη θεωρητική εκπαίδευση αυτοπροστασίας και ασφάλειας του σύγχρονου πολίτη και σαν στόχο έχει να βοηθήσει τον καθένα να διαχειριστεί την καθημερινότητα του μέσα από την βιωματική εκπαίδευση και την νοητική προετοιμασία. Αφορά όλους τους πολίτες καθώς και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Όραμα μας είναι να εκπαιδεύσουμε ελεύθερους, μη φοβισμένους πολίτες απέναντι στις απειλές της σύγχρονης καθημερινότητας, βασίζοντας την εκπαίδευση στον χαρακτήρα και τις δυνατότητες του κάθε ατόμου ξεχωριστά.

Το CASD είναι το πρώτο σύστημα αυτοάμυνας στον κόσμο, από τον κλάδο των πολεμικών τεχνών, που κατάφερε να κερδίσει μια θέση σε διαγωνισμό Start up (Athens Start up awards 2018) και μια θέση στη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας.

Μενού